Іван Крулько: «У футболі без фарту нікуди» - «Спорт» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  Іван Крулько: «У футболі без фарту нікуди» - «Спорт»

Іван Крулько: «У футболі без фарту нікуди» - «Спорт»

Перед вильотом до Тайбею «ВВ» вдалося поспілкуватись із президентом Всеукраїнської футбольної асоціації студентів, народним депутатом від «Батьківщини» Іваном Крульком щодо його прогнозів і очікувань від Всесвітньої Універсіади.


- Іване Івановичу, чи є надія, що студентська збірна повернеться з Тайбею із «золотом»?


- Наперед ніколи не загадую. Але спортсмени налаштовані на максимальний результат. Студентська збірна України вже двічі ставала переможцем Всесвітньої Універсіади, грала у фіналі турніру. Тому, безумовно, перед нами не може стояти іншого завдання, аніж боротися за «золото».


Я вдячний тренерському штабу, який гарно попрацював і не лише зібрав команду найкращих футболістів, а й постарався, щоб хлопці «зігралися», і у них був командний дух. Сьогодні клуби не надто охоче відпускають своїх футболістів до лав студентської збірної. Тож домовитися було складно. Але наразі маємо потужну команду, яка, сподіваюся, гідно представлятиме Україну на міжнародній арені. У контрольному матчі тренувального збору студентська збірна перемогла в спарингу з дублерами «Шахтаря» з рахунком 1:0. Хочеться вірити, що такі ж гарні виступи будуть і в Тайбеї.


- Хто, на вашу думку, є головними суперниками української команди?


- Конкурентами українців на груповій стадії змагань стануть команди Аргентини, Південної Кореї та ПАР. Є також традиційно сильні збірні країн азіатського континенту - Японії, Китаю. Безперечно, європейці та латиноамериканці теж показуватимуть яскравий футбол. Тому потрібно налаштовуватися на будь-якого суперника.


- Якими клубами яких Ліг представлена студентська збірна?


- Насамперед, це гравці, які зарекомендували себе в Студентській лізі. Також, безумовно, це футболісти клубів Прем'єр-ліги України, а саме: «Карпат» (Львів), «Вереса» (Рівне), «Олімпіка» (Донецьк) та «Александрії». Окрім того, є найкращі представники команд Першої ліги. Найголовніше, що головний тренер студентської збірної Анатолій Бузник має чималий досвід роботи з молоддю. Він формував колектив, відповідно до свого бачення, і ніхто не перешкоджав йому відбирати найкращих гравців.


- Що ви підготували для спортсменів, аби надихнути їх на перемоги?


- Ми презентували гімн Студентської збірної з футболу, який написав Петро Мага на музику Василя Попадюка. Гурт «Тінь Сонця» виконав його в роковому стилі. Вперше футбольна збірна України матиме свій гімн. Сподіваюся, він буде фартовий. Бо у футболі без фарту нікуди.


- І наостанок - ваші побажання футболістам...


- Бажаю усім молодим спортсменам, зокрема футболістам, пам'ятати, що вони представляють велику країну, розташовану в центрі Європи. Нехай ця думка допоможе їм віддаватися у борні на сто відсотків! І тоді перемога буде за нами.



Сергій ПОТЄХІН
Вечірні Вісті


...

Перед вильотом до Тайбею «ВВ» вдалося поспілкуватись із президентом Всеукраїнської футбольної асоціації студентів, народним депутатом від «Батьківщини» Іваном Крульком щодо його прогнозів і очікувань від Всесвітньої Універсіади. - Іване Івановичу, чи є надія, що студентська збірна повернеться з Тайбею із «золотом»? - Наперед ніколи не загадую. Але спортсмени налаштовані на максимальний результат. Студентська збірна України вже двічі ставала переможцем Всесвітньої Універсіади, грала у фіналі турніру. Тому, безумовно, перед нами не може стояти іншого завдання, аніж боротися за «золото». Я вдячний тренерському штабу, який гарно попрацював і не лише зібрав команду найкращих футболістів, а й постарався, щоб хлопці «зігралися», і у них був командний дух. Сьогодні клуби не надто охоче відпускають своїх футболістів до лав студентської збірної. Тож домовитися було складно. Але наразі маємо потужну команду, яка, сподіваюся, гідно представлятиме Україну на міжнародній арені. У контрольному матчі тренувального збору студентська збірна перемогла в спарингу з дублерами «Шахтаря» з рахунком 1:0. Хочеться вірити, що такі ж гарні виступи будуть і в Тайбеї. - Хто, на вашу думку, є головними суперниками української команди? - Конкурентами українців на груповій стадії змагань стануть команди Аргентини, Південної Кореї та ПАР. Є також традиційно сильні збірні країн азіатського континенту - Японії, Китаю. Безперечно, європейці та латиноамериканці теж показуватимуть яскравий футбол. Тому потрібно налаштовуватися на будь-якого суперника. - Якими клубами яких Ліг представлена студентська збірна? - Насамперед, це гравці, які зарекомендували себе в Студентській лізі. Також, безумовно, це футболісти клубів Прем'єр-ліги України, а саме: «Карпат» (Львів), «Вереса» (Рівне), «Олімпіка» (Донецьк) та «Александрії». Окрім того, є найкращі представники команд Першої ліги. Найголовніше, що головний тренер студентської збірної Анатолій Бузник має чималий досвід роботи з молоддю. Він формував колектив, відповідно до свого бачення, і ніхто не перешкоджав йому відбирати найкращих гравців. - Що ви підготували для спортсменів, аби надихнути їх на перемоги? - Ми презентували гімн Студентської збірної з футболу, який написав Петро Мага на музику Василя Попадюка. Гурт «Тінь Сонця» виконав його в роковому стилі. Вперше футбольна збірна України матиме свій гімн. Сподіваюся, він буде фартовий. Бо у футболі без фарту нікуди. - І наостанок - ваші побажання футболістам. - Бажаю усім молодим спортсменам, зокрема футболістам, пам'ятати, що вони представляють велику країну, розташовану в центрі Європи. Нехай ця думка допоможе їм віддаватися у борні на сто відсотків! І тоді перемога буде за нами. Сергій ПОТЄХІН Вечірні Вісті .
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика