Унікальний виступ 7-річної акробатки внесено до Національного Реєстру Рекордів - «Спорт» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  Унікальний виступ 7-річної акробатки внесено до Національного Реєстру Рекордів - «Спорт»


7-річна одеситка Софійка Костріцька під час 3-хвилинного танцю виконала аж 111 акробатичних елементів! При цьому, жоден з них не повторився двічі. Цей виступ талановитої спортсменки визнано рекордом України в номінації: «Найбільша кількість акробатичних елементів в одному танці у виконанні дитини». Експерти ледве встигали фіксувати складні трюки, хоч і список був підготовлений заздалегідь. При цьому дівчинка виконувала їх так легко, що здавалось, її тіло невагоме як пір'їнка.


Про це повідомляє Національний Реєстр Рекордів на своїй сторінці в Фейсбук.
Деякі з трюків були дуже складними: «бутон» - стійка на грудях без торкання ніг і рук; «копфшейн» - стійка на голові без опори на руки; лягскач - трюк, який виконується у циркових номерах і багато інших. Крім десятків силових вправ, дівчинка продемонструвала й ідеальну розтяжку. Експертів здивувало, що під час виконання цих фізично складних трюків дівчинка практично не втомлюється.
Софія займається акробатикою і гімнастикою весь вільний час, вона цим живе. Її мрія - стати циркової артисткою. Юна рекордсменка України навчається на відмінно у другому класі Подільської школи-ліцею. Її улюблений урок - фізкультура. Тільки скаржиться, що на заняттях не дозволяють робити фляки і сальто.
Довідково. Рекорд України - значна подія в житті Софії Костріцької, але це не перше її досягнення високого рівня. У 2016 році вона стала переможцем Всеукраїнській премії Міністерства освіти «Диво-дитина», у цьому ж році здобула перемогу на фестивалі в Болгарії. у 2017 році стала володарем Гран Прі фестивалю "Airena Olive" під патронатом ЮНЕСКО в Греції, а також стала переможцем у щорічному рейтингу популярності людей та подій «Народне Визнання» в номінації «Майбутнє Одеси». Крім того, Софія стала третьою на Кубку Європи, представивши номер "contemporary" в стилі сучасних танців.



Вечірні Вісті


...

7-річна одеситка Софійка Костріцька під час 3-хвилинного танцю виконала аж 111 акробатичних елементів! При цьому, жоден з них не повторився двічі. Цей виступ талановитої спортсменки визнано рекордом України в номінації: «Найбільша кількість акробатичних елементів в одному танці у виконанні дитини». Експерти ледве встигали фіксувати складні трюки, хоч і список був підготовлений заздалегідь. При цьому дівчинка виконувала їх так легко, що здавалось, її тіло невагоме як пір'їнка. Про це повідомляє Національний Реєстр Рекордів на своїй сторінці в Фейсбук. Деякі з трюків були дуже складними: «бутон» - стійка на грудях без торкання ніг і рук; «копфшейн» - стійка на голові без опори на руки; лягскач - трюк, який виконується у циркових номерах і багато інших. Крім десятків силових вправ, дівчинка продемонструвала й ідеальну розтяжку. Експертів здивувало, що під час виконання цих фізично складних трюків дівчинка практично не втомлюється. Софія займається акробатикою і гімнастикою весь вільний час, вона цим живе. Її мрія - стати циркової артисткою. Юна рекордсменка України навчається на відмінно у другому класі Подільської школи-ліцею. Її улюблений урок - фізкультура. Тільки скаржиться, що на заняттях не дозволяють робити фляки і сальто. Довідково. Рекорд України - значна подія в житті Софії Костріцької, але це не перше її досягнення високого рівня. У 2016 році вона стала переможцем Всеукраїнській премії Міністерства освіти «Диво-дитина», у цьому ж році здобула перемогу на фестивалі в Болгарії. у 2017 році стала володарем Гран Прі фестивалю "Airena Olive" під патронатом ЮНЕСКО в Греції, а також стала переможцем у щорічному рейтингу популярності людей та подій «Народне Визнання» в номінації «Майбутнє Одеси». Крім того, Софія стала третьою на Кубку Європи, представивши номер "contemporary" в стилі сучасних танців. Вечірні Вісті .
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика