Національна збірна України проведе відкрите тренування для вболівальників в день підготовки до відбору Євро-2020 - «Спорт» » НОВОСТИ СПОРТА

 →  Національна збірна України проведе відкрите тренування для вболівальників в день підготовки до відбору Євро-2020 - «Спорт»

Національна збірна України проведе відкрите тренування для вболівальників в день підготовки до відбору Євро-2020 - «Спорт»

У понеділок, 18 березня, у перший день підготовки до стартових матчів відбору Євро-2020 проти Португалії (22 березня на виїзді) та Люксембургу (25 березня на виїзді) збірна України проведе відкрите тренування на НСК «Олімпійський».


Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.


Цього дня о 17.30 гравці та тренерський штаб Андрія Шевченка запрошують уболівальників та журналістів на головну футбольну арену країни.


На тих, хто прийде на зустріч зі збірною, чекають знайомство з тренувальним процесом команди, можливість взяти автограф у футболістів, сфотографуватися зі своїми кумирами та отримати подарунок на згадку.


Вхід на тренування - вільний.



Вечірні Вісті


...

У понеділок, 18 березня, у перший день підготовки до стартових матчів відбору Євро-2020 проти Португалії (22 березня на виїзді) та Люксембургу (25 березня на виїзді) збірна України проведе відкрите тренування на НСК «Олімпійський». Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України. Цього дня о 17.30 гравці та тренерський штаб Андрія Шевченка запрошують уболівальників та журналістів на головну футбольну арену країни. На тих, хто прийде на зустріч зі збірною, чекають знайомство з тренувальним процесом команди, можливість взяти автограф у футболістів, сфотографуватися зі своїми кумирами та отримати подарунок на згадку. Вхід на тренування - вільний. Вечірні Вісті .
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика