Нові технології від Рено » НОВОСТИ СПОРТА

 →  Нові технології від Рено



Насолоджуйтесь неочікуваним у Рено Koleos, справжньому 4?4 з унікальною ДНК. Повнорежимна технологія 4?4-i дозволяє вам переживати кожен день як нову пригоду і вийти з проторених шляхів. Як ти це робиш? Перемикаючи перемикач біля керма, ви можете переключитися з режиму 2wd на режим блокування для подолання перешкод. З Renault Koleos ви завжди на крок попереду.


Ви насолодитеся повним набором вражень, які може запропонувати Renault. Ви насолодитеся багатим акустичним відчуттям, яке забезпечує 3D звукова система преміум-класу Arkamys. Завдяки неймовірному сенсорному екрану він оснащений такими цікавими функціями, як apple Carplay ® та android auto ®, щоб покращити враження від водіння, а також для навігації так само, як на планшеті чи смартфоні. Крім того, ви можете вибрати одну з п’яти різних тем, щоб відобразити свою інформацію, а також вибрати освітлення та привітальну послідовність. Керуйте всіма функціями автомобіля, включаючи мультимедіа, навігацію, телефонію, радіо та допомогу при водінні.


З Koleos ви можете бути комфортними та впевненими в кожній пригоді! Завдяки покращеним функціям безпеки та інтуїтивно зрозумілому захисту від нещасних випадків новий Koleos виводить безпеку на новий рівень. Подушка безпеки з кількома ступенями і змінною силою розгортання, яка захищає. Крім того, він оснащений бічними тазовими та грудними подушками безпеки для передніх пасажирів, а також шторками безпеки для всього салону. Koleos автоматично заблокує ваші двері, коли ви їдете за кермом або виходите з автомобіля, тому ви ніколи не будете відкриті. Renault Koleos робить вашу їзду безпечнішою та спокійнішою завдяки інтелектуальній підтримці водія. Renault Koleos можна без проблем завести на крутих схилах. Як? Система допомоги при спуску на схилі починає працювати, коли ви знімаєте ногу з гальма, і автомобіль залишається нерухомим протягом двох секунд, поки ви нормально прискорюєтеся, не зупиняючись. Завдяки переднім і заднім датчикам паркування, а також задній камері паркування ваш автомобіль захищений. Ви отримаєте сповіщення за допомогою візуальних інструкцій та звукових попереджень, якщо рухомі або статичні об’єкти знаходяться занадто близько для комфорту. Транспортні засоби, які також заходять у вашу сліпу зону, виявляються відповідною системою попередження про сліпу зону. На кожному дзеркалі є індикатор, який попереджає про потенційну небезпеку.


На Koleos надається 5-річна/150 000 км гарантії, що означає, що якщо у вас виникне будь-яка механічна несправність у результаті дефекту оригінальної(-их) деталі(-й) на вашому новому автомобілі Renault, Renault покриє витрати на ремонт протягом 5 років або 150 000 км.


Насолоджуйтесь неочікуваним у Рено Koleos, справжньому 4?4 з унікальною ДНК. Повнорежимна технологія 4?4-i дозволяє вам переживати кожен день як нову пригоду і вийти з проторених шляхів. Як ти це робиш? Перемикаючи перемикач біля керма, ви можете переключитися з режиму 2wd на режим блокування для подолання перешкод. З Renault Koleos ви завжди на крок попереду. Ви насолодитеся повним набором вражень, які може запропонувати Renault. Ви насолодитеся багатим акустичним відчуттям, яке забезпечує 3D звукова система преміум-класу Arkamys. Завдяки неймовірному сенсорному екрану він оснащений такими цікавими функціями, як apple Carplay ® та android auto ®, щоб покращити враження від водіння, а також для навігації так само, як на планшеті чи смартфоні. Крім того, ви можете вибрати одну з п’яти різних тем, щоб відобразити свою інформацію, а також вибрати освітлення та привітальну послідовність. Керуйте всіма функціями автомобіля, включаючи мультимедіа, навігацію, телефонію, радіо та допомогу при водінні. З Koleos ви можете бути комфортними та впевненими в кожній пригоді! Завдяки покращеним функціям безпеки та інтуїтивно зрозумілому захисту від нещасних випадків новий Koleos виводить безпеку на новий рівень. Подушка безпеки з кількома ступенями і змінною силою розгортання, яка захищає. Крім того, він оснащений бічними тазовими та грудними подушками безпеки для передніх пасажирів, а також шторками безпеки для всього салону. Koleos автоматично заблокує ваші двері, коли ви їдете за кермом або виходите з автомобіля, тому ви ніколи не будете відкриті. Renault Koleos робить вашу їзду безпечнішою та спокійнішою завдяки інтелектуальній підтримці водія. Renault Koleos можна без проблем завести на крутих схилах. Як? Система допомоги при спуску на схилі починає працювати, коли ви знімаєте ногу з гальма, і автомобіль залишається нерухомим протягом двох секунд, поки ви нормально прискорюєтеся, не зупиняючись. Завдяки переднім і заднім датчикам паркування, а також задній камері паркування ваш автомобіль захищений. Ви отримаєте сповіщення за допомогою візуальних інструкцій та звукових попереджень, якщо рухомі або статичні об’єкти знаходяться занадто близько для комфорту. Транспортні засоби, які також заходять у вашу сліпу зону, виявляються відповідною системою попередження про сліпу зону. На кожному дзеркалі є індикатор, який попереджає про потенційну небезпеку. На Koleos надається 5-річна/150 000 км гарантії, що означає, що якщо у вас виникне будь-яка механічна несправність у результаті дефекту оригінальної(-их) деталі(-й) на вашому новому автомобілі Renault, Renault покриє витрати на ремонт протягом 5 років або 150 000 км.
Рейтинг новости: 
  • Не нравится
  • 0
  • Нравится
Новости сегодня

КОММЕНТИРОВАТЬ
Комментарии для сайта Cackle


Новости сегодня
Другие виды спорта
Популярный ролик
АВТО/МОТО
Лыжные виды спорта
       

Баскетбол
Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика Яндекс.Метрика